واکنش تند رئیس مجلس به اظهارات ترامپ ورود کمیسیون امنیت ملی مجلس به برگزاری تجمعات اخیر در دانشگاه‌ها دفتر حسن روحانی گزارش فیگارو را تکذیب کرد فرمانده جدید تیپ نیرو‌های ویژه صابرین منصوب شد/ سردار محمد حسینی کیست؟ اقدام مضحک مزدوران منافقین در تهران رزمایش ترکیبی ۱۴۰۴ نیروی زمینی سپاه برگزار شد عارف: تاکنون به بیش از دو هزار خانواده جان‌باختگان سرکشی شده است کشف ۱۵ قبضه سلاح جنگی در عملیات پلیس در نی‌ریز پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم پزشکیان: مذاکرات اخیر با سیگنال‌های دلگرم‌کننده همراه بود پزشکیان: افراد یا گروه‌هایی که اسناد و مدارکی در زمینه حوادث دی‌ماه دارند، ارائه کنند ادعای نیویورک تایمز از بازآرایی هرم قدرت در ایران / علی لاریجانی در کانون تصمیم‌های امنیتی واکنش نشریه سپاه به ادعای پناه گرفتن «ایران» و «فرماندهان ایران» در زیر بیمارستان‌ها عارف: دولت مال مردم‌خور نیست/ امروز کسی نگاه توهین‌آمیز به بخش خصوصی ندارد

اصطلاح حذف ارز 4200 تومانی کاملا غلط است

رئیس مجلس گفت: اینکه گفته شود دولت و مجلس قصد حذف ارز ترجیحی را دارند کاملا اشتباه است. بلکه هدف از این کار ساماندهی به پرداخت نظام یارانه کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۵۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (18 اردیبهشت) مجلس، اظهار داشت: هدف مشترک دولت و مجلس حفظ و افزایش قدرت خرید مردم در کالاهای اساسی است.

 

وی افزود: اساس انقلاب و نظام جمهوری اسلامی مردم هستند پس نباید در انجام هر کاری مردم را نامحرم بدانیم؛ زیرا همین مردم در هر کجا پا به کار نظام بودند.

 

رئیس مجلس گفت: از این رو هر اقدامی که مستقیماً با زندگی و سفره مردم سر کار دارد می بایست با گفتگو با مردم انجام گیرد؛ زیرا اگر بدون گفتگو با مردم صورت گیرد زندگی آنها دچار شوک می شود.

 

قالیباف تصریح کرد: صحبت کردن و مشورت کردن با مردم باید در دستور کار مسئولان قرار بگیرد همچنین در هر اقدامی باید نظرات صنوف مختلف در آن رابطه پرسیده شود پس یکی از مهمترین و اولویت دار ترین کارهای مسئولان مرتب سخن گفتن با مردم است.

 

وی با اشاره به ارز ۴۲۰۰ تومانی، تاکید کرد: دولت و مجلس اصلاً قصد حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی را ندارد و این که بیان می شود دولت و مجلس قصد حذف ارز ترجیحی را دارند کاملا اشتباه است. بلکه هدف از این کار ساماندهی به پرداخت نظام یارانه کشور است. یعنی به جای آنکه یارانه‌ای در ابتدا به نهادها تعلق بگیرد یارانه ها را مستقیماً به دست مردم می رسانیم.

 

رئیس مجلس در پایان بیان داشت: تمام اقدامات مجلس و دولت در راستای آرامش در سفره مردم است پس هر اقدامی انجام می گیرد باید در راستای آرامش مردم اتفاق بیفتد./فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار